Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως: Android στο Nintendo Switch

*
Καλά νέα για όσους θέλουν να εγκαταστήσουν λειτουργικό Android στο Nintendo Switch. Οι homebrew developers της XDA κυκλοφόρησαν το πρώτο Android firmware για την υβριδική κονσόλα, το βασισμένο σε Android 8.1, LineageOS 15.1.

Για την ώρα έχουν αναφερθεί αρκετά θέματα, περιλαμβανομένων προβλημάτων με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την αυτόματη περιστροφή και την εισαγωγή δεδομένων με χρήση του touchscreen, όμως είναι διαθέσιμες όλες οι βασικές λειτουργίες. Στην ουσία η κονσόλα μετατρέπεται σε ένα μικρού μεγέθους Android tablet με ένα ζευγάρι χειριστήρια. Δίνεται η δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο, αναπαραγωγής 3D games και γενικά λειτουργεί όπως οι υπόλοιπες φορητές συσκευές.


Ακόμα, μιας και σχετίζεται με του λειτουργικό του NVIDIA Shield TV, παίζει παιχνίδια αποκλειστικά για Tegra, όπως τα Borderlands και Half-Life 2. Όλα τα παραπάνω είναι ανεπίσημα, οπότε για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, μην αναμένετε την παραμικρή υποστήριξη από πλευράς Nintendo.



Διάβασε και τις προτάσεις μας για τα καλύτερα android games 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*